Блог

Септопластика Суми, Шостка
05.09.2023

Cептопластика – це хірургічна операція по корекції анатомії носової перегородки, в результаті якої нормалізується функція дихання, зникають хронічні захворювання носової порожнини. Це оперативне втручання відрізняється від ринопластики тим, що направлене не на зовнішні зміни форми й розміру носа, а на коригування деформованого хряща перегородки, який заважає людині нормально дихати, жити. Кому потрібне виправлення носової перегородки.

Лікування отиту
05.09.2023

Отит – це запальне захворювання, що може виникати в різних частинах вуха. Клінічно можна виокремити багато різновидів цього захворювання, що супроводжуються різною симптоматикою. В більшості випадків отит лікування передбачає консервативні методи. Але в будь-якому випадку, при появі болю у вусі, почуттю дискомфорту або свербежу зверніться до свого лікаря. Види отиту Нині лікар-отоларинголог може діагностувати кілька.

алергічний риніт
05.09.2023

Сьогодні дуже багато людей страждають від алергії. Одним із її проявів є риніт. Алергічний риніт – це запалення слизової поверхні носа. Зазвичай воно виникає через алергію. Що саме може викликати алергічний риніт? Серед алергічних подразників, які можуть викликати розвиток алергічного риніту, можна виокремити: пилок різних рослин; пилові кліщі, які можуть жити вдома; шерсть тварин; грибок;.

Отоларинголог (ЛОР) в Шостке

Врач отоларинголог Бондар В.И. с многолетним опытом проводит прием пациентов в городе Шостка и близ лежащих регионах. Мы постоянно работаем над внедрением наиболее эффективной, комплексной и качественной модели амбулаторной и хирургической медицинской помощи. Ежемесячно к нам обращаются десятки пациентов разных возрастных груп. Мы применяем научный подход, основанный на лучшей мировой практике. Как проводится прием пациентов.

ЛОР (отоларинголог) Ямполь

Лікар отоларинголог Бондар В.І. використовує сучасні перевірені методики, що дозволяють проводити діагностику та лікування всього спектру захворювань ЛОР-органів. Захворювання вуха Комплексна діагностика і лікування захворювань зовнішнього, середнього і внутрішнього вуха (гострий і рецидивні зовнішні отити, хронічні середні гнійні отити, отосклероз, адгезивний середній отит, нейросенсорна туговухість та ін.). Для проведення діагностики можуть бути використані можливості лабораторії.

ЛОР (отоларинголог) Путивль

Захворювання ЛОР-органів є дуже поширеними, особливо в нашому суворому кліматі. Виявлення хвороби на ранній стадії допоможе уникнути проблем в майбутньому. Якщо у вас часто бувають простудні захворювання, то тим більше рекомендується відвідувати лікаря регулярно. Не варто боятися звернення до фахівців — хворобу на ранній стадії набагато простіше вилікувати. Кабінет ЛОР-лікаря Путівль Лікар Бондар В.І. допоможе.

Прием врача отоларинголога

Лікар отоларинголог Бондар Володимир Ілліч надає повний спектр послуг для точної діагностики і ефективного лікування ЛОР-захворювань. Це консультація всіх видів та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасне медичне обладнання, яке дозволяє провести детальний огляд лор-органів, а також ультразвукове, рентгенівське і лабораторні дослідження дозволяють виявити причину захворювання на ранніх етапах розвитку. Такий підхід дозволяє уникнути серйозних.

Лор (отоларинголог) Новгород-Северский

Лікар оториноларинголог Бондар В.І. в місті Новгород-Сіверський — це фахівець, який знає все про діагностику і лікування захворювань, пов’язаних зі слухом, зором і нюхом. Вуха, горло і ніс забезпечують три з п’яти почуттів дотику навколишнього світу, тому порушення одного з них може привести не тільки до погіршення самопочуття, а й до проблем психологічного і соціального.

Записаться к врачу ЛОРу

ЛОР-лікар, оториноларинголог — той самий «ухогорлонос» з дитинства, який світить ліхтариком в горло, дивиться в ніздрі і вуха, і ці відчуття нам добре знайомі. Первинна діагностика лор-захворювань не сильно змінилася, а от методи лікування пішли далеко вперед. Оториноларинголог Бондар В.І. успішно справляється з багатьма лор-захворюваннями, проводить як амбулаторне лікування, так і всі види хірургічних втручань.

Услуги доктора ЛОРа Кролевец

Послуги оториноларинголога ЛОРа в Кролівці Сучасне і ефективне лікування ЛОР-захворювань в Кролівці відіграє важливу роль для підтримки здоров’я і правильного функціонування людського організму. Хвороби вухо-горло-носа сприяють не тільки погіршення якості життя людини, але і можуть сприяти розвитку ускладнень, які погіршують загальний стан здоров’я. У лікаря вищої категорії Бондаря В.І. ви можете отримати кваліфіковану допомогу при виникненні.

Записатися до лікаря

Ви можете записатися на прийом по телефону +38 (099) 223-36-03
або заповніть онлайн-форму запису. Прийом проводиться за адресою:
м. Шостка, вул. Прорізна, буд. 12